Přejít na obsah stránky

I v této době postižené epidemií COVID – 19 zůstává pro společnost AQUA SERVIS, a.s. prioritou zajistit pro veřejnost dodávky pitné vody a čištění vod odpadních.

Společnost přijala přísná bezpečnostní opatření, jejichž cílem je ochránit zaměstnance a tím také zachovat plynulý provoz všech vodárenských zařízení. V provozech, kde může pracovník přijít do kontaktu s odpadní vodou, jsou opatření na jejich ochranu maximálně zvýšena.

 „Již více jak měsíc je zajišťován plynulý provoz vodovodů, kanalizací a čistíren odpadních vod v mimořádném režimu. Omezení se však nikterak nedotkla našich základních činností, které jsou nezbytné pro zajištění kvality vody, ty probíhají nepřetržitě. Přerušili jsme však všechny plánované zásahy a manipulace na vodovodní síti, abychom minimalizovali odstávky v dodávce pitné vody. Řešíme pouze havarijní stavy a odstávky pouze u důležitých nebo pokračujících staveb. Do nemovitostí zákazníků vstupujeme pouze v nezbytné míře. I v této situaci se můžete na kvalitu vody a bezpečné odvádění a čištění odpadních vod spolehnout.“, uvedli vedoucí jednotlivých provozů.

Přejít na navigaci