Přejít na obsah stránky

Rádi bychom zatím alespoň touto cestou poděkovali všem školám, třídám, žákům a hlavně paním učitelkám, asistentkám a dalším, kdo se rozhodli zapojit do naší soutěže "Planeta bez vody".

Původně jsme chtěli vyhodnocení udělat ke Dni Vody, který bude 22.3.2020, ale vzhledem k momentální situaci to bohužel není možné. Ale nebojte se, nezapomněli jsme na vás!!! Zatím alespoň touto cestou bychom chtěli poděkovat za vaše úžasné práce. Moc se nám líbilo, že každá třída, případně kolektiv, toto téma pochopila jinak, všechny práce jsou originální, ať už se jedná o různé podoby planety s vodou nebo bez vody, přes vesmír, po velrybu plnou plastů. Už teď víme, že vyhodnocení bude opravdu těžké, ale protože jste si s tím dali tolik práce, rádi bychom ocenili nejen první tři místa slíbenými příspěvky na školní výlety, ale i ostatní zúčastněné kolektivy aspoň drobnými pozornostmi od nás.
Jsme moc rádi a opravdu si vážíme toho, že jste se do soutěže zapojili, ale hlavně, že jste tomuto problému věnovali čas a zamysleli se nad tím, jak je pro celou planetu Zemi voda důležitá.
Děkujeme!

Přejít na navigaci